GYAKORI KÉRDÉSEK


Mi az Online foglalási rendszer?
Az Ön vendégei az interneten foglalhatják le a kiválasztott szállást legyen szó akár magánszállásról, vagy hotelszobáról. Az egyes szállások szabad állapotát és a foglalás árát is azonnal megtekinthetik vendégei, így felgyorsítva a foglalást. Ez különösen a főszezonban jöhet jól Önnek, elkerülve a többszöri levélváltást. Az adminisztrációs felületen Ön könnyen nyomon követheti, módosíthatja a szállásfoglalásokat.


Már van weboldalam. Mi a teendő, ha evvel a rendszerrel szeretném bővíteni, de úgy, hogy ne kelljen módosítanom az oldalon?
Regisztráció után kap egy kódot, amit be kell illesztenie a weboldala forrásába oda, ahová szeretné megjelentetni a foglalási ikont (linket). Ezt a weboldala szerkesztője egy pillanat alatt képes megtenni, de ha segítségre van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére!


Mi történik ha regisztrálok?
azonnal létrejön és ingyen használhatja foglalási rendszerét. Könnyen és gyorsan feltöltheti szállásait (szobákat, apartmanokat), az árakat, stb. Szállásfoglalási rendszerének elérhetőségét ekkor megadjuk, amit beilleszthet weboldalába. A 10 nap ingyen használat alatt eldöntheti, hogy megrendeli szolgáltatásunkat, vagy lemond az akciós ajánlatunkról. Ebben az esetben megszüntetjük foglási rendszerét.


Mi a valószínűsége, hogy megtérül a szolgáltatás díja?
Szolgáltatásunk egyedülálló a piacon. Már 1 szállásfoglalás alatt bőven behozza árát szolgáltatásunk, mely 1 vendégéjszaka árának töredéke. Egyre több partner csatlakozik rendszerünkhöz, ne maradjon ki Ön sem!


További kérdése van?
Küldje el nekünk!

Próbálja ki ingyen saját foglalási rendszerét!
Kockázat és kötelezettség nélkül kipróbálhatja és ingyen használhatja 10 napig rendszerünket! Hamarosan több nyelven is! Addig azonban elérheti a jelenlegi akciós áron!
  
Írja meg véleményét! Az Ön javaslatai alapján fejlesztjük tovább rendszerünket.
Szállásfoglalási rendszer panzióknak, hoteleknek, magánszállásoknak   Szállásfoglalás bejelentkezés   Szállásfoglalás regisztráció   
Copyright 2010 - e-Szolgálat Kft. Minden jog fenntartva!